Skön lördag

Vi började gårdagseftermiddagen med att fika och kolla Twilight under mycket fniss och en hel del kommentarer *ler brett* Sen bar det av till bion och "New Moon". Det var en...annorlunda bioupplevelse. När det visades välformade tvättbrädor drog i princip hela publiken högljutt efter andan medan några busvisslade. Massa småflickor var där och hade svårt att vara tysta och skrattade på heeeeelt fel ställen ( där vi andra snyftade en aning kan jag villigt erkänna). Mysigt var det iallafall och jag är nöjd.

Sen så fick jag skjuts av Sara hem till Ninolainen. Där bjöds det på en sen middag av kycklingfilé, klyftpotatis och pepparsås. Smarrigt. Sen satt vi och pratade lite framför tv:n. Ett avsnitt av CSI Miami, som fick mig att verkligen förstå varför jag inte gillar den serien, följt av Transformers innan jag smet för att åka med 00:10 bussen hem.

En skön lördag helt enkelt.

Idag är tanken att jag och Helena på allvar ska komma igång med vårt grupparbete. Vi har dessutom blivit bjudna på middag hos grannarna så det kan bli en ganska skön söndag också.


Vampyrer för hela slanten

Fredrik är i Stockholm hela helgan på Svettis dagarna (gissa om jag var upprörd en stund när jag hittade ett kuvert på köksbordet märkt med SD på *flinar*).

För min del blir det som sagt vampyrer istället. Helena, Lisa, Sofis & Maria kommer hit vid två-tiden så ska vi kolla på Twilight. Sen bär det av ner till bion för att möta upp Sara och titta på New Moon 17:30.Lite mindre porrigt än True Blood, som jag & Fredrik kollat klart på säsong 2 av.

Imorgon är det dags att ta tag i verkligheten igen och köra igång med grupparbetet ordentligt. Vi har drygt en vecka på att oss att fixa det och tentaplugga. Tjoho *ler snett* Dessutom är veckan som kommer fullbokat med en massa annat som möten med centrala arbetsmiljökommittén, prefekten och kårstyrelsen, boka in nya coachmöten samt hålla i ett redan inbokat...

Det var ett tag sen sist

Vilket beror dels på att min laptop bestämt sig för att inte hitta nätverket (så jag & sambon delar på den stationära), vår internetuppkoppling har strulat i evigheter (efter att ha försökt publicera flera inlägg som bara ballat ut gav jag upp) och det faktum att jag haft en del med skolan och det runt omkring.

Sen sist så har jag fått extrajobb på Adecco som karriärcoach! Jag hade mina första två möten/samtal inbokade idag och det gick jättebra (tror jag iaf *ler*).  Sen fick vi äntligen tillbaka resultaten för omtentan i introduktion till psykologi som jag haft lite ångest över. Trodde mig kanske knappt ha skrapat ihop ett godkänt och var orolig för att fått ett underkänt igen. Istället fick jag VG! Detta trots att jag inte svarade på två frågor och tyckte jag mest ordbajsade på en del av de andra. Sååååå skönt!

Jag har även hunnit med att experimentera lite julgodis. Vissa blev mer lyckade än andra. Jag konstaterade att vit choklad ser fint ut men är alldeles för sliskigt för min smak. Måste göra lite mer godis innan jul och definitivt de jag gjorde förra året.

Bild lånad från roligaprylar.se

Det här är för övrigt ännu en julklappsönskan från bebben...även om det nog kan vänta tills nästa jul iofs :P

Bebis Yoda ftw!

 

Imorgon är det dags för heldag med arbetsmiljöutbildning. Det blir förhoppningsvis intressant. Måste snart krypa i säng, för jag sov dåligt inatt. Låg och lyssnade på ösregnet & funderade på om det går att ljuddämpa fönsterblecket på något sätt *ler brett*


Idag blev det verkligt

Ultraljudet var bland det häftigaste jag upplevt. Kladdigt och bökigt men ack så fantastiskt att få se den där lilla varelsen som faktiskt bor inuti mig. Nu har jag i allafall fått bekräftat att det är på riktigt. Bilderna vart inte så bra, men med god vilja och lite fantasi kan man urskilja att det är en bebis.

Jag är i vecka 17 nu (16+0) och beräknat förlossningsdatum är 18 april. Eftersom jag gjorde UL lite tidigare än vad man ska (så går det när man har noll koll på sista mens) så får jag göra ett till. Inget jag sörjer över direkt *ler* Nästa UL blir 27/11. De hade dessutom svårt att mäta ordentligt eftersom busbebben rörde sig en del och när bebbeb väl lugnat ner sig låg den så det inte gick att se ordentligt. Inte lyssnade den på vad jag sa heller om att snurra runt och vara snäll *ler brett*