Things that makes me go mmmm

Idag kom äntligen resultatet för sista tentan. Med andan i halsen loggade jag in och såg glädjande nog ett grönt G som i godkänt. Jippie! Då har jag 60 högskolepoäng och kan fokusera på de nya kurserna till hösten. Gött!

Igår började min andra vecka på jobbet. Jag har suttit på telefon sedan i fredags och det går rätt bra. Beställningar för Ellos är smidigt och inga direkta problem att hålla avtalad snitt-tid för, det är dock strulärenden som ställer till det. Nåja, jag kommer nog in i det med så småningom. Det är dock tufft att jobba heltid igen. Jag är galet trött konstant. Studier på heltid är inte riktigt samma sak som att arbeta heltid. Hur som helst, det ger mer pengar. Tjoho!

Pengar får mig osökt att tänkapå shopping som jag har kunnat ägna mig alldeles för lite åt det senaste året (av förklarliga skäl). Hittade det här läckra besticksetet "Dexter" via hem.feber.se


Kanske inte så praktiskt men ack så underbart med ett lemlästat bestickset. Jag gillar´t!

Dessutom suger det i shoppingtarmen efter böcker. Jag har en lååååång lista på böcker jag vill ha men det får bli en senare investering. Först prioritet blir att betala av till IKEA, Ellos och tjafs som ligger och skräpar.

*gäspar* nu börjar det bli läggdags så jag ska sluta svamla.

Sista veckan

Jepp. Det är sista veckan på första året av min utbildning. Dagarna har tillbringats med plugg eftersom sista tentan för terminen är på torsdag. Ekonomistyrning är inte riktigt min kopp te men vissa saker börjar falla på plats *ta i trä*

Jag och Helena pratade om igår hur fort det här första året har gått. Samtidigt känns det som en evighet sen första dagen på stora torget, den nervösa klumpen i magen när jag greppade repet och lättnaden när jag hittade någon jag kände.

På måndag är det dags att gå tillbaka till Transcom igen för två månader. Om allt går som det ska så blir det först två veckors utbildning och sedan svarar jag i telefon för Ellos. Känns rätt gött att komma tillbaka och göra något helt annat. Det var rätt länge sen jag satt på telefon.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens fadderträff för alla på pedagogen. Får se vad Emma och Ida i introk har hittat på.