Här var det dött

Jag har tentapluggat & varit sjuk så det är några orsaker till "bloggdöden".

Tentan gjordes idag och gick..sisådär. Jag vet inte riktigt för att vara ärlig. Hoppas att jag lyckas pricka in åtminstone 19 rätt men vi får se. Det går som det går.

Imorgon är det dags för vad som tydligen är Depoms årliga Sommarfest. Party med sommartema. Vi ska pimpa kårrestaurangen så gott det går för att få till en "somrig" stämning. Party, pickninck och karaoke bjuds kvällen på.

Nu måste jag sova...

Svettis...förhoppningsvis Friskis senare *ler*

Nu har jag så smått börjat komma igång med träningen på Friskis & Svettis. Körde bas jympapass både igår & idag,  bokat in yoga på onsdag morgon och bas puls på fredag. Just nu känner jag mig inte så frisk & flåshurtig utan snarare mest som en Svettis.

Imorgon blir det en heldag på skolan med föreläsning och Depommöte. Kvällen ska spenderas ihopkrupen i gästsängen med min sötnos framför American Idol.


Pop Up Porn

Häromdagen hittade jag den roligaste boken på Book By It´s Cover - Pop Up Porn.
Helt underbar, aj löv it!Hmm, dags att börja pyssla *fnissar*En späckad helg

Den här helgen har verkligen bara försvunnit.

I fredags var jag på skolan kl. 11:00 och kom därifrån 04:15. Vi körde kårpub efterseom det var IDA-sittning. Sittningen hade maffiatema så alla var riktigt läckert utstyrda. Mycket bling bling, päls och leksaksvapen. Jag är fortfarande fundersam över hur hon med med snuskigt höga stilettklackarna lyckades ta sig runt. Fascinerande.
Det var en lyckad pubkväll. Mycket folk och alla vara glada. Några mer än andra *ler brett*. Dock gick luften ur oss som jobbat vid efteråt under städningen så vi fick återsamlas dagen efter.

Jag orkade inte promenera hem och sista bussen hade gått så jag fick sova hos världens bästa Sofis. Vi vaknade till liv vid elva-tiden på lördag. Drack kaffe och tjatade tills det var dags att samlas för städning igen kl. 13.
Vi började med att äta rester från torsdagens "Sahara-sittning" (nykter tillställning för gymnasieelever) och sen var det bara att kavla upp ärmarna och fortsätta. Vi var klara runt 4-tiden. Då var det bara att skynda sig hem och fixa inför kvällens födelsedagsfest med Flower Power-tema, som skulle hållas i samma lokaler som puben. Jag borde gått och lagt mig en sväng men det hanns inte med.

Födelsedagsfesten för OBH (Otto, Bella & Håkan) var riktigt lyckad. Mer eller mindre alla hade klätt sig enligt temat. Några ansträngde sig mer än andra, han som kom utklätt till ett marijuana-blad med inbyggd liten discokula, "stereo" och drickahållare  imponerade *flinar*  Trött och med en massiv huvudvärk smet jag hem 23:50.

Söndagen tillbringades med att fira Fredriks bror och flickvän som fyller/fyllt år. Efter det dog jag i sängen fram några avsnitt av American Idol.

Tapettävling hos Fixa & Dona

Händiga Hildur med bloggen Fixa & Dona har en tävling där man kan vinna 5 rullar tapet från Sandbergs senaste kollektion "Magnus" som är randig. Perfekt då vi vill ha en randig fondvägg i vardagsrummet och som den fattiga student jag är vore det underbart att vinna denna tävling. Då blir det mer pengar över till annan inredning! *ler brett*Wish me luck!


*tar ett glädjeskutt*

Loggade in på PingPong nu imorse och såg att vi fått resultaten för omtentan. Öppnade filen med hjärtat i halsgropen och letade rätt på mitt "tentanr" - VG! Jippie, jag klarade det. Gud vad skönt. Känns extra bra att jag fick 30 poäng av 33 möjliga.
Nu kan jag andas ut och fokusera helhjärtat på Psykosociala Aspekter.

På fredag ska jag jobba på kårpuben men på lördag blir det fira av på Bellas födelsedagsfest! Skåååååål!Spotifierad


För att lyssna:
spotify:user:sometimes_always:playlist:7IWFpdXkEwo1tZFWOqXACC

The Magnetic Fields - I Don´t Really Love You Anymore
Peter Jöback - Stockholm i Natt
Portishead - Sour Times
Calexico feat Iron & Wine - Dark Eyes
The Smashing Pumpkins - 1979
Eagles of Death Metal - I Want You So Hard (Boy´s Bad News)
Blind Melon - No Rain
Alice in Chains - Would
Pearl Jam - Even Flow
10,000 Maniacs - More Than This
Pete Seeger - Little Boxes
Tom Petty and the Heartbreakers - Free Fallin
Bruce Springsteen - Radio Nowhere
Elliott Smith - Everything Reminds Me of Her
Nathalie Merchant - My Skin
Lightning Seeds - Song For No One
The La´s - There She Goes
The Stone Roses - Love Spreads
The Charlatans - The Only One I Know
James - Sometimes
Kristin Hersh - Your Ghost
Patti Smith Group - Because the Night


Insane in the Brain