Myspys

Myspys

Jag & älsklingen har haft en heldag i Göteborg. Strosat runt på IKEA, shoppat lite inne i stan, ätit mumsiga nudlar på Mi & kollat nya Bondfilmen "Casino Royale" på Filmstaden Bergakungen. Det är en av nordens största biografpalats som nyss öppnat. Det var riktigt bra salonger med sköna stolar, där alla kan se ordentligt utan att behöva oroa sig att hamna bakom någon som Björkk (Dvs Mr två meter lång *ler brett*)

Filmen överträffade mina förväntningar. Jag har aldrig varit något stort Bond-fan, men Daniel Craig har gjort mig till ett nu :)
Storymässigt fungerar det sisådär med historiken och det känns inte helt logiskt alla gånger men vem bryr sig om det när actionscenerna var helt fantastiska! Läckra stunts och charmig humor gör detta till den bästa Bondfilmen på evigheter.


Host & harkel

Min förkylning börjar lugna ner sig. Hostan däremot hänger sig envist kvar. Jag är emellanåt övertygad om att jag kommer hosta upp en lunga eller två istället för slem. Urk.

Torsdag redan. Vet inte riktigt hur det gick till.Julen närmar sig med stormsteg och jag översvämmas av måsten på jobbet. Sånt är livet.


Status

Jag kom hem igår efter att ha tillbringad flera dagar i metropolen Strömsnäsbruk med jobbet. Lagom roligt eftersom jag varit superförkyld. Sitta med feber och kvalitetssäkra samtal är ingen höjdare.

Vi var i Göteborg igår på konsert med Kaizers Orchestra. Riktigt bra, dock inte samma kalibrer som framträndande på Arvikafestivalen i somras. Fast det är klart det är lättare att visa mer energi när solen skiner & man står framför tusentals personer än inne på Trägår´n framför ett par hundra.
"Förbandet" eller artisten var dock en skön överraskning, Geoff Berner,
http://www.geoffberner.com/



Lucky God Damn Jew
I¹m a lucky God damn Jew, Lucky God damn Jew,
I¹m a lucky God damn Jew, Lucky God damn Jew.
Got some food, Got some booze, Women who will sleep with me,
I¹m so lucky wanderin¹ round, Scrounging off the bourgeoisie.
I¹m a lucky God damn Jew, Lucky God damn Jew,
I¹m a lucky God damn Jew, Lucky God damn Jew.
Thank you! Thank you! Everyone! Your generosity makes me shout,
Thank you, thank you, everyone For not completely stamping us out.
I'm a lucky God damn Jew, Lucky God damn Jew,
I'm a lucky God damn Jew, Lucky God damn Jew.
Lucky! Lucky! All the time! Now I've got my own country,
Where I am free to persecute People with less luck than me.
Lucky lucky lucky lucky God damn God damn, God damn,
God damn lucky lucky lucky lucky, Lucky lucky lucky lucky God damn God damn,
God damn, God damn, lucky lucky lucky lucky.
Lucky lucky lucky lucky God damn God damn,
God damn God damn lucky lucky lucky lucky,
Lucky lucky lucky lucky God damn God damn,
God damn God damn lucky lucky lucky lucky.
Lucky lucky lucky lucky God damn God damn,
God damn God damn lucky lucky lucky lucky,
Lucky lucky lucky lucky God damn God damn,
God damn God damn lucky lucky lucky lucky.

Ska snart åka med Nina till hennes stuga. Är dags att städa ur och stänga för vintern nu nämligen. Känns inte helt roligt att göra just nu när jag bara vill ligga i soffan & kolla på idol som jag missade igår :D

Sammanfattning av helgen

Åkte till Charleswood torsdag kväll. Tillbringade min lediga fredag med syster & lilla Vilda. Hälsade dessutom på mor & far. Jag & Ellie bänkade oss sedan framför Idol & njöt av Markus *spunk*
Rödvin i kombination med Singstar är mycket lyckat. Toppa gärna det hela med lite glögg, det är aldrig fel.
Därför upprepade vi det hela igen i lördags när F kom dit :)

Har haft en superkul helg, som vanligt. Fick dock med mig en stygg förkylning hem. Gäller att försöka "droga" bort det halsonda. Jag har varken tid eller lust att vara sjuk nu.


Övertrött

Jag skuttade glatt upp ur sängen kl. 05:10 när klockan ringde imorse.

Njae, det där var inte riktigt sant, jag snarare kravlade mig motvilligt upp och kröp in i duschen i förhoppning att piggna till. Sedan kl. 06:00 var det bara att sätta sig i en bil och se fram mot 4 timmars bilfärd upp till Kungsör. Efter ca 2 1/2 timmes möte där var det 4 timmars bilresa hem igen. Gaahhh.
Jag är så trött, är inte skapt för att gå upp tidigt. Dessutom hade jag svårt att somna igår och vaknade vid halv tre inatt. Blää.

Jag ska strax krypa ner i sängen. Väntar bara på att F ska kika klart på ett avsnitt av 24.


Min andra sambo...

Min andra sambo
...Göran. Jo jag vet att det inte är ett tufft namn på en orm, men Fredrik skaffade och döpte honom långt innan vi träffades. Hur som helst, visst är han söt?

Ny frisyr

94672-11

Jag klippte mig i fredags. Skönt med en frisyr igen även om den just nu är lite "slokande" :D
Mer rufs åt folket *fnissar*

Kort sammanfattning av helgen

Fredag: Halvsov i soffan framför Idol. Jag var riktigt sliten efter en hård vecka. Fredrik tillbringade hela helgen på Borås Spel Konvent och körde Magic.

Lördag: Gick 4,3 km med Nina. Städade lite halvhjärtat. Drack vin med Johanna och lyssnade på gamla synthklassiker. Sedan gick vi vidare till Emelie och tog oss t.o.m. ut en sväng. Jag var mer än lovligt berurad eftersom jag frivilligt utan protester ställde mig på dansgolvet *fnissar* Gjorde dock en "Eva" och smet hem med 00:10 bussen. Ibland är det bra med självbevarelsedrift.

Söndag: Jag var riktigt seg men tog mig dock i kragen och tvättade. Sen lyckades jag och Fredrik åka och handla lagom till dess att Elfsborgsmatchen tagit slut. Gissa om det var hopplöst att försöka ta sig hem med tusentals segerrusiga Boråsare överallt. "SM-GUUULD, SM-GUUULD, SM-GUUUUUULD...."  Det är nästan lite pinsamt att säga att jag hellre hade sett ett IKEA där de byggde den nya fotbollsstadion, hehe. Den här stan är verkligen fotbollstokig, vilket jag inte är.

Dagen idag: Den här veckan känns något stabilare än förra, prisa gud :D Jag har lyckats fixa semester på fredag -Charleswood here I come! Biljett är bokad, dimper ner torsdagkväll kl. 21:55. Sen kommer Fred, alias Karaokekungen, på lördag eftersom han skulle ut med F & S på fredag. Ser fram mot att träffa alla eftersom jag inte lyckades komma ifrån förra veckan.


Unplugged...

...var temat på kvällens idol. Ingen höjdare direkt.
Bäst ikväll var faktiskt Erik, tro det eller ej, med Markus hack i häl *spunk*
Förvånansvärt nog åkte alla fjortisflickors favorit Danny ut ikväll.  Vilken skräll. Jag hade hoppats på Johan, som gjorde riktigt uselt ifrån sig, men trodde det skulle bli Cissi när hon & Danny var de som fått minst röster.

Jag har varit hemma själv hela kvällen, älsklingen är på Borås spelkonvent och kör Magic. Har dock sett honom en liten sväng eftersom jag pinsamt nog hade glömt mina nycklar och var tvungen att låna hans. Så typiskt mig. Nina var dock en ängel och skjutsade mig så jag slapp traska genom halva stan i kylan.

Kvällen har tillbringats framför tv:n, sen har jag slagit in lite julklappar och beställt några fler *nöjd*
Disken får vänta tills imorgon. Har inte orkat ta tag i det idag.
Synd att jag inte kunde åka till Karlskoga. Ska försöka komma iväg till nästa helg istället. Jag måste mingla lite och dessutom är det dags att träffa lilla Vilda för att se hur mycket hon växt sent sist :)

Trött. Jag ska nog krypa ner i sängen med en bok snart och vänta på älsklingen.

Snö & annat kaos.

Idag har det snöat. När jag satt på bussen imorse på väg till jobbet, åkte vi förbi en däckfirma. De hade kö till långt ut på gatan. Inte så många som räknat med vinter riktigt än :)

Jag är ynklig idag. Min kropp säger nog åt mig att ta det lite lugnt. Har haft magsmärtor i ett par dagar men idag är det inte trevligt. Är nästan övertygad om att jag har en alien inuti som vill gnaga sig ut genom naveln... Gick hem från jobbet 15:00 för då kund ejag inte hålla fokus. Sen har jag nog sovit mer eller mindre hela tiden mellan 16:00-19:00. Insane. Har fått i mig frukost, en halv macka samt några stackars pastaskruvar med lite tonfiskröra.
Går bara inte att äta. Jag har verkligen inte tid eller lust att vara sjuk nu. Gahh....