Besöka Charleswood

Efter att ha konstaterat att jag faktiskt har 17 sparade semesterdagar beslöt jag mig för att passa på att ta ut lite mer ledigt, medan jag kan.  Insåg att semestern de närmaste 3 åren lär vara obefintlig. Sån lyx har inte studenter råd med *pust*

Så på onsdag kl. 14:03 hoppar jag på ett tåg (som förhoppningsvis är bättre luftkonditionerat än Borås lokalbussar) till Karlskoga & stannar i stan tills på tisdag eftermiddag. Det blir dock inget
PIP för det har jag inte riktigt råd med nu. Däremot lite mingel med goda vänner och kramande på lilla Vilda.


Bakhal

Det blev en hel del alkohol igår och värmen idag har inte förbättrat baksmällan *pust*
Hur som helst hade vi himla trevligt. Strosade runt på Knalleland & shoppade lite, käkade på Thai Silk & tillbringade sedan kvällen hemma med att dricka massa sprit & bara umgås. Givetvis blev det en del ylande till Singstar. Stackars grannar *asgarvar*

Efter att vi käkat den obligatoriska bakispizzan så åkte jag & Fred till Knalleland. Införskaffade lite måste ha prylar som tvål, ansiktskräm, tandkräm mm. Slog även till på en rund liten grön konstryamatta. Det ser ut som vi har en liten gräsplatt på golvet, astufft.

Jag passade även på att inhandla en ny väska. Ellie har sagt att man får det när man ska börja plugga :D
En riktigt bra skolväska faktiskt med massa smarta fack. Dessutom var den himla söt & tuff också, se här:

Kolmårdens djurpark

Här kommer lite bilder från vår semestertripp.


Vilda i Bamses värld - eller Bajse som hon själv uttrycker det :)


Inne på Barnens zoo, Mange kelar med en get.


Tiger World, lite tjusigare "inredning" än på Borås Djurpark.


Asiatiska Ellifanter :D


På Tropicarium. En av aporna kissade nästan Fredrik i huvudet *fnissar*. Vi träffade även en släkting till Göran och klappade rockor.


Vilda & jag i förtältet efter den första svettiga dagen på Kolmården.


Det var ett tag sen sist

Jag & Fred har tillbringat veckan i Kolmården tillsammans med systeryster + familj. Syrran & Magnus har husvagn så vi campade & bodde i den.  Jag är ingen direkt campingmänniska men vi har faktiskt haft det väldigt mysigt & dessutom blir jag  alltid glad över att få tillbringa tid med min älskade systerdotter.
Bland annat så har vi traskat runt på Kolmårdens djurpark några timmar varje dag & flämtat i värmen.  Jag vet att man inte ska gnälla men fy faan vad varmt det varit. Mitt på dagen var förtältet som en bastu. Bläää.

Kvällarna tillbringades i förtältet drickandes öl medan jag & syrran piskade våra män i Alias - vi vann varenda omgång stort till deras förtrytelse *fnissar* Girlpower!

Imorgon kommer Käckarna på besök (dvs Mia & Andreas). Ska bli kul, det är deras första besök ner hit till oss.
Jag ser fram mot att visa dem stans sevärdheter & sedan bara ljumma hemma imorgon kväll.Första semesterdagen...

...har tillbringats i extrasängen framför tv:n. Kollat 4 avsnitt av Shobidobidance (So you think you can dance) så nu är vi i fas där igen. Sen blir det nog zombiefilm, "Diary of the dead", eller som jag uttryckte det diarrhoea of the dead :)

Imorgon får vi besök, då kommer älskade Offieboffie hit. Det blir nog en del pysslande & fotande misstänker jag. Om vädret är på vår sida tar vi kanske en tripp till djurparken när Fred åker till Stockholm för att kika på Maiden.

Antagen

Jag har kommit in på högskolan i den första antagningen.
Är så pirrigt nervös att jag vill kräkas.

25 augusti börjar jag alltså mitt nya liv utanför Transcom. Märkligt. Har inte riktigt fattat det än.
Organisations- och personalutvecklare i samhället, 180 poängOnsdag kväll

Helgen tillbringades i Karlskoga. Stort tack till världens bästa Johanna som fixat smarrig pizza & cocktails i fredags!
I lördags hade vi hysteriskt kul, drack grogg ur tillbringare & skrev poesi (gå in & kolla hos
elliebubban för att se alstren).

Lite roliga inredningsupptäckter (via Hemfeber)


Om jag någongång, mot all förmodan, skulle får för mig att vilja ha en kristallkrona så är det så här den ska se ut *fnissar*
Bild: rockandroyal.comOch om jag hade en trädgård skulle jag definitivt fylla den med en arme av trädgårdszombies. Astufft!

Bild: designtoscano.com


Nångång ska jag ta & göra det här DIY projektet. Härligt bisarr hängare.Bild: designspongeonline.com
Ensam hemma

Igår åkte Fredrik till Arvikafestivalen för att jobba. Kommer hem igen sent på måndag.
Det är tomt här utan honom.

Till helgen blir det en oplanerad tripp till Karlskoga. Mailade med Elliebubban på jobbet & köpte tågbiljetter när jag kom hem. Ska bli kul att umgås med min allra bästaste vän. Jag har saknat ihjäl mig efter henne!

Jag har fastnat i soffan framför Project Runway fast jag borde krypa i säng snart. Försov mig imorse, vaknade 7:33 med huvudet på mobilen som jag tydligen stängt av över en timme tidigare för att sedan somna om.
Men jag var snabb som blixten & 12 min senare var jag på busshållplatsen. Trillade in på jobbet 8:20 vilket inte är så illa med tanke på att bussarna inte går lika ofta som vanligt.