Ny musikalisk kärlek

Jag fullkomligen avgudar "Love is my drug" med John ME. Spana in detta klipp från P3 guld tillsammans med Amanda Jensen. Ljuvligt!

Sen är White Lies en annan instant love. De måhända vara småttingar men ack vad bra musik de gör.

Omtenta

Inte helt otippat fick jag underkänt på senaste tentan. Ska börja plugga nu i helgen för omtentan den 19:e. Tvingar Helena att hjälpa mig då hon var så duktig att kamma hem VG. Bra jobbat tjejen!

Första dagen på introduktionen är avklarad. Tycker det gick himla bra. Var ett gäng mysiga NYS:ar vi tog hand om idag. Hoppas att de var nöjda & att de vill delta i resterande av veckans aktiviteter.

Mer humor

Jimmy Carr är så härligt styggt rolig :P

Humor som definitivt inte är PK

Kolla in Liza Lampanelli. Hon kan nog inte ens stava till politiskt korrekt *asgarv*

Fadderutbildning

Idag är det dags för fadderutbildning på skolan. Börjar nya studenter på måndag och jag ska vara fadder.

På tisdag har vi genomgång för
STARKdagen. Jag ska vara STARK-värd för Marks kommun. Kul erfarenhet.

Tävling hos bloggen "I Veras hus"

Citat från http://iverashus.blogspot.com/2009/01/time-to-compete.html

""Det enda du behöver göra är att skriva en trevlig kommentar till detta inlägg.Du kan dubbla din chans om du också skriver om det på din blogg och länkar med en bild.Enkelt eller hur? Nästa fredag 16 januari drar jag en lycklig vinnare. ""Jag är som bekant väskfetishist så jag var ju bara tvungen att vara med och tävla. Håll tummarna. Jag brukar aldrig vinna nåt men ibland kan man ju har tur *ler*

Väskan är från den norska online-shoppen Blafre som har mycket fint.

What a feeling

Tenta idag. Gick inte så bra men det verkar ha varit ett genomgående tema för större delar av klassen. Orkar inte bry mig just nu. Satsar på omtentan istället.

Jag har tappat sugen. Hittar ni den någonstans så säg till. Som den fattiga student jag är kan dessvärre ingen belöning erbjudas."I´ll have a Café-Mocha-Vodka-Valium-Latte to go please!"PS3 vrist

Jepp, ont i handleden är vad jag har efter att ha spelat Fallout 3 i flera timmar nästan varje dag. Fred skrattade gott när jag gick och la mig i natt och gnällde över min Playstationhand. Man kan helt enkelt kalla mig en "geek in progress" *ler brett* Jag tilltalas av hela upplägget av Fallout 3, ett post-apokalyptiskt (försök säga det snabbt fem gånger i rad) action rollspel som kombineras med skjuta-skjuta och skräck. Ljuvligt koncept och ett väldigt beroendeframkallande spel.Bilder från den officiella hemsidan för Fallout.