Bilder från hallen

Tjohej,

Äntligen har jag fått fingrarna ur & fotat hallen. Jag börjar dock med ett par mitt-under-renoveringen-bilder. Fred är i full färd med att slipa så dammet yr :)Visst är han söt? :)

Nu kommer lite efter-bilder. Det är inte världens bästa bildkvalitet (eftersom jag stått för fotandet) men ni får iaf ett hum om hur det ser ut :)

image143
Våra nya IKEA garderober, hallbänken hade vi sen innan. Himla skönt att slippa det stora åbäket till garderob vi hade i sovrummet.

image144
Fotat från köket mot sovrummet & toan. Ovanpå garderoberna står en låda med mina handväskor. Ska köpa snyggare lådor att ha där uppe om vi kommer iväg till IKEA imorgon.

image145
Mitt hemmameckade "konstverk". Jag tycker den är astuff medan Fredrik är mer skeptisk :D

image146
En till egengjord tavla. Jag tycker jättemycket om ramarna. Extranöjd är jag över att de reade ut dem på Hemtex med 70% rabatt. Jag har köpt två fyrpack med ramar (dvs 8 st) för 138:-. Ett riktigt fynd *ler nöjt*

8 dagar

Idag så har jag varit rökfri i 8 dagar.

Bestämde mig förra fredagen när jag stod & väntade på bussen att sista ciggen i paketet skulle bli den sista jag rökte. Jag bara kände att det var dags att sluta med skiten nu.
Det har gått förvånansvärt bra på jobbet den här veckan (ta i trä). Visst kan jag känna ett sug men det är definitivt mer mentalt än fysiskt. Känner inget som helst behov av nikotinplåster, tuggummin eller annat sånt tjafs. 


Imorgon ska jag ta och fota hallen. Den är nästan klar nu. Lite småsaker bara,vissa lister och sånt som måste fixas till. Idag så fick vi iallafall upp dörrarna till garderoberna och hatthyllan. Jag är verkligen supernöjd med resultatet.
Lite trist bara att jag lyckades paja den nyinköpta spegeln häromdagen och Fred glaset till ena hallampan. Annars hade allt varit  nästan perfekt. Nåja, sånt är värdsliga ting. Inget idé att gråta över spilld mjölk :D

Nu ska jag krypa ner i sängen & läsa.

Skön rullning :)

Tihi, har precis spelat klart ett parti betapet där jag gjorde en riktigt skön rullning (för er som inte betapetar så är rullning att lägga ut alla 7 brickor på en gång). Kolla in ordet längst upp i högra hörnet...*fnissar*

image139

Vad sägs om den Ellie? *flinar nöjt*
Tapeter

Jag har så smått börja kika på tapeter till sovrummet (som är nästa projekt nu när vi är i princip klara med hallen) & fullkomligt förälskat mig i Ecos nya kollektion "Wall". Här är några tapeter från kollektionen, visst är de läckra?

image138
Bilder: eco.se

Jag är nog mest förtjust i den första, andra & fjärde tapeten.

Annorlunda hus

Kolla in de här märkliga och fantasikittlande husen.För mer mysko hus kika in på pointclickhome


Utmanad...

..blev jag av Elliebubban, och jag är inte den som är den.

Tre namn du går under:
Äva (Braun *asg*), Evisen, Evson

Tre saker som skrämmer dig:
Att nåt hemskt ska hända mina nära & kära
Korkade och elaka människor
Mig själv

Tre saker du har på dig:
Just nu? Svarta tights, grå benvärmare & huvtröja
 
Tre sanningar:
Jag är en stygg flicka (för fina flickor fiser inte - men det gör jag & dessutom vill jag inte till himlen *ler*)
Jag är urusel på att höra av mig till folk
Jag prioriterar andra före mig själv

Tre saker jag verkligen vill ha:
Bättre karaktär
Sångröst
Sen hade jag inte haft något emot ett fett sparkonto

Tre personer jag utmanar
Ähh...om nån vill göra det så gört...annars skit i det :)