Ynk, ynk

Idag är ingen bra dag. Fryser & känner mig allmänt ynklig. Våga, vägra vara sjuk...

Har beställt tågbiljetter till Charleswood, kommer upp torsdag kväll & åker hem på måndag em....


Fotboll

Ja jag vet att det är en bisarr rubrik för att komma från mig. Har faktiskt sett 20 min av matchen, mest för att vara lite social & dricka glögg samt äta pepparkakor med mögelost. Missade ändå målet som kom innan en minut gått för då höll jag på att hälla upp glögg *fnissar*
Nu orkade jag inte sitta & plåga mig längre så jag lämnade Fredrik & Karro till sitt öde :)

Idag kom min
rymdyoghurt
Fick en av varje smak *nöjd* Nu står de i ett glasskåp i köket så jag kan kika på dem medan jag funderar på hur läbbigt de måste smaka.....

Imorgon ska jag hålla i utbildningen, eller snarare ha en genomgång i utvecklingssamtal, för teamledare. Eftersom vi har lokalbrist pga utbildningar både högt & lågt så håller vi till här hemma hos oss istället. Imorgon förmiddag är det jag som måste städa lite, hade tänkt göra det idag men fotbollen satte käppar i hjulet för det.
Ska dessutom bjuda dem på lunch imorgon & innan dess hinna med ett telefonmöte...*pust*








Vinter

Jupp, nu är vintern här på riktigt. Idag har det snöat en del flera gånger....men just nu är det ett par plusgrader & solsken.

Jag går runt och gäspar hela dagarna & funderar på varför människor inte går i ide under vintern, såsom björnarna? Tänk vad skönt att sova bort den här kalla, mörka årstiden & vakkna pigg & utvilad när det är vår.



Helgen har varit slapp & skön. I fredags spelade Mr Jones i GBG men jag var alldeles för trött & pank för att pallra mig dit i ovädret. Tragiskt men sant.
I lördags gick jag & Fred först en sväng på Knalleland. På kvällen kom Jonathan & Sylvia hit. Vi kikade film & åt mängder med godis.
Igår var vi hos Freds föräldrar för att fira Fars dag. De bjöd på fiskgratäng & smarrigt fika. Promenixade lite med Nina på kvällen & fick en present. Ett jättesött litet "änglaspel" för värmeljus men med döskallar istället för änglar. Astufft :D







Bebbe

Kom precis hem efter att ha varit & hälsat på en arbetskompis som nuss fått barn. 3 veckor gamla Alice var verkligen pytteliten och så söt. Värsta lilla dockan.
Dessutom passade jag på att spana in deras nybyggda, fina hus. Öppet & luftigt med högt i tak och ett stort loft som tv-rum. Badrummet var också härligt stort med svart klinkers, vill ha! :)

Nu håller jag på att tvätta alla lakan & handdukar som samlats i hög. Använder tvättstugan jättesällan nu när vi har tvättmaskin i lägenheten, men lakan är lite svårt att hänga häruppe *ler*


Favoriter just nu

Squeezy Lipsmacker Pink Lemonade - Ger glansigt smaskiga läppar :)
LDB Berry - Bra hudlotion som luktar mumsigt.
Mina nya smycken - Jag har fyndat massa roligt från Glitter nu när de haft 75% rea.
Mina nyinförskaffade gummistövlar - Både praktiska & söta. Passar alldeles utmärkt för höstrusk.







Trött, tröttare...

..Eva.

Den senaste tiden känns det som om jag gått omkring i nån sorts dvala. Är konstant trött, spelar ingen roll att jag lägger mig tidigt och t.o.m slumrar lite på eftermiddagen. Hopplöst... Jag har ingen ork just nu *gäspar*


Fredag

Sitter här framför datorn & låter mig trollbindas av Nick Drakes ljuva stämma.
Har småkikat lite på Idol, orkade inte titta så länge utan tv:n har mest stått på i bakgrunden.
Jag tycker att det är dags för pojkbandsMattias att åka hem. Han gör sig inte som solosångare, utan ska flankeras av minst 4 sliskigt söta småpojkar.

Är ensam hemma, Borås spelkonvent är nu i helgen så Fred är där & spelar Magic.
Får se när han trillar in ikväll...

Igår var det Halloweenfirande på jobbet. Jag hade fixat massa godis & pynt men det var dåligt med folk som klädde ut sig. Jag var en puckelryggig häxa, grönsvart i ansikten med värsta jättenäsan. Svettigt värre men ibland får man offra sig *ler brett* Kändes lite mysko att stå framför en av de nyaste utbildningsgsgrupperna & med seriös röst be dem fylla i en halvtidsutvärdering när jag såg ut som hej kom & hjälp mig :D
Äsch, jag har inget emot att bjuda på mig själv...

Idag på eftermiddagen traskade jag bort till Linda & spanade in hur fin deras nya lägenhet blivit efter allt tapetserande. Jag blev jättesugen på att börja fixa här hemma men det får bli ett senare projekt.



Betty came by on her way
Said she had a word to say
About things today
And fallen leaves.

Said she hadn't heard the news
Hadn't had the time to choose
A way to lose
But she believes.

Going to see the river man
Going to tell him all I can
About the plan
For lilac time.

If he tells me all he knows
About the way his river flows
And all night shows
In summertime.

Betty said she prayed today
For the sky to blow away
Or maybe stay
She wasn't sure.

For when she thought of summer rain
Calling for her mind again
She lost the pain
And stayed for more.

Going to see the river man
Going to tell him all I can
About the ban
On feeling free.

If he tells me all he knows
About the way his river flows
I don't suppose
It's meant for me.

Oh, how they come and go
Oh, how they come and go

Nick Drake - River Man