Skinntofflor

Jag är lite sugen på att investera i skinntofflor till Dexter (exempelvis Bobux eller Starchild). Förutom det faktum att de är supersöta så har jag hört att de är perfekta för små fötter som behöver såväl värme som halkskydd.

Mockasiner ska också inhandlas. Shoppade två par från Nowali när en webbshop hade 70% rea på rubb & stubb som fanns inne i lager. Det blev dock lite större storlekar som passar när det är dags att börja förskolan. Linda tipsade om att Nowali har utförsäljning med jämna mellanrum & att man kan fynda både strumpor & mockasiner. Ska försöka hänga på nästa gång. Sånt går ju alltid åt här med tanke på socksugaren :D

Ikväll är Fredrik på julbord med Friskis och imorgon ska de ha glöggkväll så det blir till att sitta själv hemma. Ser dock fram mot lördag då vi ska hem till Linda & Andreas på middag. Barnfria kommer vi vara dessutom, Dexter ska vara hos Fredriks föräldrar.  Det blir första gången båda två sover borta från Dexter (när jag var på möhippan i Karlskoga var ju Fredrik iallafall under samma tak som skrutten även om det var hans föräldrar som tog nattpasset). Innan vi kan mysa med L & A så behöver vi dock ta och kavla upp ärmarna här hemma. Det ska tvättas och städas samt att vi måste se till att fixa i ordning kabeltjafs. Dexter gillar sladdar - inte alls bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback