Freds födelsedagsfest...

..i lördags var lyckad. Maten slank ner, som tur var, och ganska mycket alkoholhaltiga drycker med för den delen *fnissar*

Så här såg det ut timmarna innan festen. Väldigt vad städade vi ser, med undantag från när Offa försöker slå Ellie med Wii-kontrollen*flinar* Västerbottenspajerna var inte helt lätta att skära upp i snygga bitar till ellies stora förtret. Som tur var kunde vi "maskera" det hela med kallrökt skinka :) Det serverades även en massa tilltugg som ost, kex och oliver. Jouni gjorde en supersmarrig bål, som vanligt vilket, visas upp med hans klassiska kameraflin :D

image151


Här kommer lite partybilder. Inte riktigt lika tjusiga som "före"-fotona :D


Dagen efter upptäckte jag att någon lekt hela havet stormar med mina ankor. Kanske den duschande finnen *flinar*
image170

Kul hade vi alla fall. Tack allihop som kom och firade min älskling!


"För det är ingen vanlig dag...

...för det är Fredriks födelsedag, hurra, hurra, hurra!"

Idag kliver min älskling in i "gubbåldern" vilket har firats med blommor & tårta. Presenter hade han, i vanlig ordning, fått i förväg eftersom jag är hopplös när det gäller sånt. Gillar att ge bort saker :D


Vi har haft ett litet tekniskt missöde idag. När jag kom hem från jobbet kände jag en märklig, plastig röklukt. Insåg att en snabbpropp gått & tänkte att det är lätt fixat men nix. Det gick inte att slå på den jäveln igen. Skrutt. Fred kommer hem lite senare & upptäcker efter lite meck att nätagget på datorn pajat (blå blixtar från datorn är aldrig bra). Som tur är har Net on Net öppet länge & Fred datakunniga kompisar, så jag slapp vara utan betapet allt för länge *fnissar*

Gahh, jag har varit helt vansinnigt trött hela dagen idag. Måste försöka krypa i säng snart, har massa intervjuer inbokade imorgon. Lite oproffsigt att gäspa sig igenom dem :D*muttrar* försökte lägga in en bild men det sket sig. Blogg.se har uppfört sig irriterande på sistone. Jag har bl.a inte kunnat kommentera hos andra.

Smått & gott

Det var Cult Design som hade lagerutförsäljning igår. Jisses vad folk det var där men jag fyndade en del fina saker.


Tycker ansiktsskålen är astuff. Himla nöjd med mina fynd. Köpte ett par ljusstakar till men det blev inga bra bilder på dem.

image150
Här sitter Fred & läser i sin whiskybok han fick av mig i förtidig födelsedagspresent. I bakgrunden syns vår nyinköpta lampa/rumsavdelare från IKEA & därpå står en kruka jag hittade på utförsäljning igår som matchade en ljusstake jag redan hade. Sen köpte vi murgrönan & den helvita krukan idag. Tycker det passar bra på rumsavdelaren.

Freds föräldrar & hans bror med flickvän var här förut på födelsedagsfika. Av sina föräldrar fick Fred en ny rakapparat & en brödrost. Hur bra som helst eftersom vi inte haft nån brödrost på evigheter.
Christian & Åsa hade varit riktigt innovativa & köpt presentkort på skärmflygning. Ska bli spännande att se :)

Nu ska jag fixa te och inviga brödrosten. Vi inhandlade smarrig marmelad förut eftersom vi anade att han skulle få en brödrost. Var nämligen det första Fred sa att han önskade sig när hans mor ringde & väckte honom förra helgen *fnissar*


En liten uppdatering

Håller på att återhämta mig från gårdagens magsjukeattack. Bläää. Jag har fortfarande lite ont imagen & får springa på toa oftare än vanligt men mår mycket bättre än igår.
Himla tur det, eftersom Fred ska ha möte med spinninggruppen hemma hos oss ikväll & jag planerat att fly hem till Katja under tiden :)
En av tjejerna i spinninggruppen har tydligen fruktansvärd ormskräck så igår fick vi flytta in Göran i sovrummet & ut med byrån i vardagsrummet istället. Det gör inte så mycket, eftersom Fred har fest nästa helg & vi nu har lite mer plats för 20-25 pers att röra sig på när terrariet är borta.

Strålande solsken ute, ska tydligen vara värmerekord nu i helgen. Underbart.

Imorgon ska vi ha födelsedagsfika för Fred. Hans föräldrar och bror med flickvän dimper ner vid tretiden.
Måste upp tidigt imorgon för att städa efter kvällens bravader & för att köpa fika.

Håll tummarna för att min mage fortsätter att vara relativt stabil för kl. 15:15 ska jag möte Katja utanför hennes jobb & så ska vi åka på utförsäljning...tror det var Sagaform som har utförsäljning igen men är inte helt säker. Det märks.