Helgen som gått

Igår kom Alli & Lasse & hämtade Dexter. Det var dags för lillkillen att sova själv hemma hos farmor & farfar för första gången. När de åkt kavlade vi upp ärmarna och började röja här hemma. Fredrik slängde skräp & fixade iordning lösa sladdar medan jag plockade undan lite samt sprang upp & ner till tvättstugan. Sen var det bara att kasta sig in i duschen innan vi begav oss hem till Linda, Andreas & lilla Gustav för lördagsmys.

Väl där möttes vi av en ivrig liten skällhund och en ljuvlig doft av mat. De hade slagit på stort och tillagat en hel stor kalkon. Åh det var verkligen hur smarrigt som helst. En god hemmalagat dajmtårta bjöds det på lite senare så vi rullade nästan hem sen. Vi hade så trevligt att vi lyckades missa nästan hela "Så mycket bättre" men såg iallafall ungefär den sista kvarten. Sen tyckte det det var dags för mig att se tv-serien "The Office" vilket jag lyckats missa trots att vi faktiskt har den hemma på DVD. Roligt ja men samtidigt så pinsamt vilket jag tycker är lite jobbigt :)
Strax innan midnatt var det dags att knalla hemåt i kylan. Kändes lite märkligt att sova bredvid en tom spjälsäng. Vaknade ett par gången under natten, troligtvis av gammal vana.

Kl. 9 imorse klev jag upp & fortsatte att plocka & städa. Nu är vårt gamla "lekrum" verkligen omgjort till Dexters rum. Bokhyllorna finns dock kvar därinne med all film men DVD-skivorna är nu nedstoppade i lådor. Ser lite trevligare ut men är främst med tanke på nyfikna, pilliga bebisfingrar :)

Efter att ha städat lite, vi hann dock inte riktigt klart, så var det dags att åka ut till Fristad. Jag längtade så efter att få krama & pussa min lilla sötnos men när vi kom dit så sov han. Typiskt :)
Dexter hade skött sig alldeles utmärkt & de verkade ha haft jättmysigt ihop. Han hade fått en förtidig julklapp i form av en bebispulka så de har varit ute och åkt lite vilket uppskattades av lillfisen.

Innan i begav oss hemåt mot Borås igen så åkte vi förbi Nina, Lennart & lilla Leah för en fika. Himla fint hus bodde de i, när man ser sånt blir man verkligen sugen på hus. Skrutten höll en ganska låg profil vilket troligtvis berodde på att han var trött. När vi väl begav oss mot Borås igen slocknade han nästan direkt i bilen. Det blev en liten powernapp för honom fram tills vi kom till ICA Maxis parkering. En snabb shoppingtur och sen hem med en nu ganska pigg kille som glatt utforskade sitt nya rum, öppnade julklapparna han fått av Gustav (tack så mycket Linda) och testade gåbilen han fick i namngivningspresent av sin kusin & moster innan tröttheten slog till på allvar igen.


Han fattade galoppen snabbt & lyckades faktiskt sparka fram sig en bit

En glad liten fis. Smutsig som tusan i ansiktet efter att ha mumsat majskrok men vad gör väl det :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback