Barnvakt & IKEA besök

Idag åkte jag & Fredrik till IKEA tillsammans med hans föräldrar. Dexter lämnade vi hemma hos världens bästa Nina, så att vi fick lite lugn & ro vad gäller shoppande samt att Nina fick sitt efterlängtade bebisgos :D

Vi kom hem därifrån mätta samt 2600 kr fattigare och ett par prylar rikare. Bl.a. en ny kontorsstol utan hjul (så Dexter inte klämmer fingrarna i sitt kryputforskande av vardagsrummet), lite fler DVD-lådor, sängkläder till Dexter, lite julklappar till Vilda samt annat smått och gott.

Dexter hade skött sig hos Nina och sovit hela 2h på eftermiddagen. Efter en kopp kaffe och mingel där så åkte vi till Maxi och handlade lite innan vi begav oss hemåt igen. Dexter var väldigt nöjd med ett av våra inköp iaf, en ny låda på hjul för hans leksaker. Den var skoj att dra i och slå på. Trots sin 2 timmars sovstund så var det en liten kille som var galet trött så 18:30 däckade lillfisen efter att ha sugit i sig en flaska välling. Dexter har dock vaknat till och pipit ett par gånger sen dess, tror det har att göra med att att han är snorig igen stackaren.

På Maxi förut inhandlades lite nya nappar. Två av dem var jag tvungen att ha, det bara skrek "Eva" om dem. Se själva...



Jag som är tokig i badankor kunde ju inte låta bli att köpa dem :P



Sötis gör ett sista ryck på golvet

Börjar bli aningen missnöjd

En olycklig liten kille

Avslutar med ett trött litet stirr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback