Julmys

Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Ninolainen med familj. Vi bjöds på julgröt (som jag givetvis hoppade över) och smarriga skinkmackor samt kaffe med lussebullar och kakor. Sen blev det julklappsutdelning.

Vi hade inhandlat följande:
Andreas fick en snygg box med Pirate of the caribbean böckerna, i Malins paket låg två pocketböcker, Tobias fixk trumpinnepennor & Animal-strumpor medan Nina fick ett sött läppglans format som en handväska, en liten tomte & blomfröpinnar (så hon har nåt att se fram emot efter jul/vinter).

Nina skämde bort oss. Till Fredrik hade hon köpt en superfin armbandsklocka som hon lyckats få tag i till grossistpris. Den kan ändå inte varit helt billig, Jacques Lemans Geneve är tydligen nåt tjusigt märke *noll koll* Själv fick jag en fing gravidpingla/bola och bebben fick en supertuff rockabilly polkadot snuttefilt.

Idag har vi varit nere på stan och inhandlat de absolut sista julklapparna. Det var en hel del folk ute men inte så farligt ändå. Snart ska vi ner i tvättstugan och påbörja operation "minska tvättberget". Vi har blivit lite lata i och med att vi har tvättmaskin i lägenheten så vi bokar vääääldigt sällan tid i tvättstugan. Nu börjar dock lakan och handdukar ta slut så det är ett måste.

Ikväll planerar jag att packa inför Karlskogaresan och mysa med glöggte medan Fredrik gör whiskysill (två läbbiga saker i ett - det kan bara inte bli bra *rynkar på näsan och flinar lite*) Imorgon firar vi jul i Fristad med Fredriks familj och på juldagen bär det av uppåt.

Passar på att önska en riktigt GOD JUL!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback