Röstning, fika & smakupplevelser

I förmiddags knallade jag, Fredrik & Dexter bort till Trandaresskolans gymnastiksal där vi skulle rösta. Utanför tackade vi vänligt men bestämt nej till röstsedlar från KD & S. Inte vad nån av oss var intresserade av. Dexter hängde med farsan bakom röstskynket men tjuvkikade inte :P

Direkt efter att vi uträttat vår medborgliga rättighetet knatade vi vidare hem tillLinda, Andreas, Gustav & Vincent. Där bjöds det på kaffi och smarriga våfflor samt mcket matdiskussioner. Fred & jag konstaterade för sjuttio-elfte gången att vi måste ta oss i kragen & införskaffa ett våffeljärn snart.

På vägen hem skulle vi svänga förbi Pilens livs och stötte ihop med Tess & Adam samt deras "kamptax". Nä det är ingen tax utan tydligen en blandning mellan bouvier & basset. Söt som tusan är Norna i allafall.

Väl hemma försökte vi för en gångs skull vara lite spontana & eftermiddagsfika med några vänner. Gick sisåsär, ingen var tillgänglig så till slut gav vi upp och slappade hemma istället. Då hann iofs Fred dammsuga vilket behövdes. Jag får kavla upp ärmarna i början av veckan & ta itu med resten...exempelv dammlagret som täcker det mesta :P

Dexter har till sin stora lycka på testa flera nya smaker idag. Till mellis blev det finrivet äpple samt päronpuré. Oj. oj vad han smaskade. Till "middag" serverades banangröt för första gången & det var en riktig hit. Fred hann inte lassa upp på skeden fort nog enligt Dexter som bankade otåligt i brickan till stolen, den lille sötnosen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback