Urlakad

I helgen började jag känna mig dålig. Sådär diffus sjukdomskänsla och vansinningt trött. Det har hållt i sig under veckan och i tisdags ringde jag till barnmorskemottagningen eftersom jag just mått dåligt ett tag, känt att händerna varit mer svullna än innan och jag vaknade med huvudvärk. I kombo med att jag haft rätt högt blodtryck så ville jag bara säkerställa att det inte var nån direkt risk för havandeskapsförgiftning. Efter samtal med en BM där så fick jag rådet att ta två alvedon & vila en stund då mina senaste prover hade sett bra ut. Dessutom hade jag en extratid inbokad för att lämna urinprov och ta blodtryck dagen efter, dvs igår.

Så 12:20 igår gick jag från lägenheten för att åka ner till BM och först vid 18:40 var jag hemma igen. Gah. Blodtrycket låg högt men ändå inom gränsvärdet och urinprovet visade inget oroande men ändå ville hon att jag skulle åka upp till specialistmödravården på lasarettet för att ta ytterligare prover vilket jag gjorde direkt. Där var det väntetid på grund av kaos hos labb. Så lite mer urinprov, blodtryck samt att det togs ctg. Allt såg ok ut, bebben mådde bra. 15:40 togs blodprover. Sen slussades jag vidare till förlossningen för att invänta svaren, då Spec-Mvc stängde kl. 16:00. 17:30 ungefär kom läkaren och frågade hur jag mådde samt klämde, kände och lyssnade lite och konstaterade att allt verkade vara ok. Då kom dessutom fram att labb inte hittade mina prover, så jag fick knalla därifrån 17:50 utan att vara ett dugg klokare.

Nåja, nu ska jag snart åka ner till BM igen. Har ett till provrör med urin i handväskan *skrattar trött* sm antagligen kommer visa samma sak som innan...ingenting. Kan se om de lyckats hitta mina prover & fått nåt svar...

Kommentarer
Postat av: Vonka

Nej Eva jag har inte fått jotex :-(



Men du hur är det med dig? Vilka amatörer på labb!!!



Puss

Postat av: Samuelalva

I want to say - thank you for this!

2011-07-04 @ 08:39:12
URL: http://samuelalva.blogcheapster.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback