Veckans varande och kommande

Måndag: Lite jobb. Mycket slapp. Lite pluggande (med betoning på lite). Körde en maskin tvätt. Råkade titta lite på OS en stund med Fredrik. Lagom upphetsande start på veckan alltså.

Tisdag: Började med ännu en glukosbelastning, som visade bra resultat. Ingen graviditetsdiabetes för mig, tjoho. Helena bjöd på semla efter det och vi fixade till det sista på arbetet. Hängde en stund på kåren innan det bar av hem. Fixade mat och slösurfade lite. Fred kollade OS.

Onsdag: Mer jobb. Kaffe med Helena. Hängde på kåren en stund. Slösurfade. Kollade in veckans första avsnitt av "American Idol". Fred i soffan framför OS igen.

Torsdag: Har bokat in mingel med Linda och Gustav imorgon förmiddag. Sen dags för vår första föräldraföreläsning på eftermiddagen. Antar att Fred bänkar sig framför TV:n och OS igen. Jag måste tvätta lite och packa inför morgondagen. Tvingar Fredrik att packa så han inte slösar massa tid på det imorgon efter jobbet så vi kan komma iväg så fort som möjligt.

Fredag: Borde städa lite. Kommer troligtvis inte ske. Sänger nog på en maskin tvätt till. Dags att börja tvätta bebisstuff. När Fredrik kommer hem från jobbet bär det av till Karlskoga efter att ha kökat. Hoppas på att komma fram i vettig tid till Ellie & Jouni. Räknar dock med en del kiss- och sträcka på kroppen pauser. Kramas och tjöta massa med underbara Elliebellie och co. Dela ut paket till födelsedagsbarnen. Mingla lite.

Lördag: Operation Träffa Släkten inleds så tidigt som möjligt för att hinna med alla. Kanske snikar till oss lunch/middag hos mor & far. Träffa systeryster och man samt älskade lilla Vilda. Få med sig lite mer bebissaker från systeryster och förhoppningsvis hinner vi köra förbi och spana in huset de köpt. Sen bär det av hem till älskade Ellie och familj igen för mys och...ja inte vet jag vad som händer.

Söndag: Helgen tar slut alldeles för fort...som vanligt. Ladda upp med mat. packa in allt stuff i bilen. Hoppas på att vi får kika förbi Johanna, Drickard, Dante & nytillskottet Irma. Vill ju spana in lilltjejen samt se om det där bältet värsta bästa Johanna har kan vara till hjälp innan vi sätter oss i bilen och åker hem igen. Räknar med en del pauser även på vägen hem. Väl hemma planeras att däcka en stund i soffan innan jag njuter av att krypa ner och sova i vår säng.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fullspäckat schema :) haha! Ni är så välkomna på söndag eller vilken annan dag som helst som passar er! Träligt att behöva göra en till glukos, men skönt att det visade positivt. (men busbebis kan bli stor även utan socker.. se på Irma! :)) kram

Postat av: Lisa

Nej inte jag heller blir bara arg!!

2010-02-18 @ 15:11:54
URL: http://lisahh.blogg.se/
Postat av: helena

shit du e ju mer planerande än jag ibland ;) ha en fantastisk helg så ses vi på måndag! puss å kram

2010-02-20 @ 13:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback